VISSZA A NYITÓLAPRA

HIRDETES.HIRLIGET.HU TÁJÉKOZTATÓJA


Sikeres regisztráció után beléphet a hirdetési felviteli területre. Itt kell megadni az Ön által létrehozott, feljegyzett regisztrációs azonosítót.

Jelenleg a regisztráció és módosítása, a hirdetések felvitele, módosítása, törlése és a kedvenc linkek kezelése ingyenes.

Az oldalon különböző helyeken fizetős hirdetések elhelyezésére is van lehetőség, ezzel
kapcsolatban a Hirdetési információk oldalon található e-mail címen érdeklődhet.

Hirdetésfelvitel:
Hirdetés felvitelekor egy egyedi azonosító jön létre, melyre a programon belül hivatkozni lehet amíg érvényes. Legközelebb is ezzel az azonosítóval férhet hozzá a hirdetéséhez. Más felhasználó által felvitt hirdetések és megadott katalógusok módosítása nem engedélyezett. Természetesen több hirdetést is felvihet. Hirdetésenként egy képet vihet fel, melynek a mérete legfeljebb 3 MB lehet (1-2-3 megapixel). Ezeket JPG formátumban másolhatja fel a szerverre felvitelkor, vagy módosításkor. Egy új kép felülírja az előzőleg felmásoltat.

Moderálás:
A magán, vagy vállalkozói kategóriákba sorolást a moderátor bármikor szabadon módosíthatja. Ha időközben aktualitását vesztette a feladott hirdetés, akkor vagy módosíthatja, vagy törölheti azt. A moderálást végezheti a webgazda és tulajdonos (Temesvári László "scroll.hu"), a tulajdonos által megbízott személy vagy vállalkozó, valamint az erre a célra rendszeresített tulajdonos által működtetett program is.
Tiltólista: A tiltás oka lehet pl. spam, a netikett megsértése, stb. Feloldásra a probléma megszűnése után van mód a moderátor által.

Általános tudnivalók:
A magán és vállalkozói kategóriákban elhelyezett hirdetések darabszáma jelenleg nincs korlátozva. Az aktiválás jelenleg automatikusan történik. Azonos tartalommal rendelkező, csupán átfogalmazott hirdetések csoportos feladása nem megengedett. Különböző tartalommal több hirdetés felvitele is lehetséges. Moderálás során egy moderátor a Netikett szerinti hibamentes és a törvénybe nem ütköző tartlamat is vizsgálhatja. Ha a tartalommal kapcsolatosan hibát, vagy egyéb problémát észlel a moderátor, akkor a hirdetéseket karantén, tiltólista, vagy rosszabb esetben időhatáros törlés státuszra állíthatja be, vagy törölheti. Ez vonatkozik a hirdetésekre, még súlyosabb esetben a felhasználói regisztrációra is. Egy felhasználó az elkövetett hibát a még létező elem esetén kijavíthatja és így ismét moderálásra kerülhet. Észlelt helyesírási hibát a moderátor javíthatja, valamint a hibás vagy problémás szövegrészt, vagy a felmásolt képet törölheti a felhasználó értesítése nélkül is. A felvitt anyagok tartalmáért kizárólag a regisztrált felhasználó felel, mert ezt a felelősséget a feladás idejétől kezdődően magára vállalja, függetlenül attól hogy ingyenes, vagy fizetett tartalomat vitt-e fel az oldalra.

Adatvédelmi nyilatkozat:
Bármely, a honlap használata során tudomásunkra jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezelünk. A honlap látogatása során Ön mindvégig névtelen marad, amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja hozzánk, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az üzlet lebonyolítása céljából nyilvántartsa és kezelje.

Jogi nyilatkozat:
E honlapon olvasható információkat, adatokat, feltételeket kizárólag tájékoztatás céljából tettük közzé, azok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállalunk. Nem garantáljuk, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Nem tartozunk felelősséggel a honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért, veszteségekért.
--


E-mail: hirliget@hirliget.hu

A honlapot készítette: Temesvári László  SCROLL.HU  E-mail: TL@SCROLL.HU   Ajánlott felbontás és böngészők: 1024*768, Internet Explorer 8-tól, Mozilla Firefox 3-tól